Bekijk de beelden: Wendy van Dijk in tranen door ontroerende video zoon Sem

Bekijk de beelden: Wendy van Dijk in tranen door ontroerende video zoon Sem

Vrijdag 11 augustus 2023 om 19:24

Wendy van Dijk heeft er nooit een geheim van gemaakt dat haar liefde voor haar kinderen voorop staat. Recentelijk heeft een hartverwarmende video, gemaakt door haar 20-jarige zoon Sem, laten zien dat deze warme gevoelens volledig wederkerig zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Wendy van Dijk</em> in tranen door <em>ontroerende video</em> zoon Sem Wendy van Dijk heeft er nooit een geheim van gemaakt dat haar liefde voor haar kinderen voorop staat. Recentelijk heeft een hartverwarmende video, gemaakt door haar 20-jarige zoon Sem, laten zien dat deze warme gevoelens volledig wederkerig zijn. Tekst gaat verder onder de video. Ontroerende videoWendy is zelf vaak te zien in de filmpjes van haar dochter Lizzy, waarin ze vrolijk danst. Nu deelt ze echter een filmpje die gemaakt is door haar zoon Sem. In de video worden zoete en ontroerende foto's en filmpjes getoond die laten zien hoe de band tussen moeder en zoon zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wendy van Dijk over duet Xander en zoon Sem: "Een trotse moeder hier!" Bekijk deze video » Wendy van Dijk over Ladies Ride: 'Iedereen laten zien hoe belangrijk bewegen is' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Ontroerende video
Wendy is zelf vaak te zien in de filmpjes van haar dochter Lizzy, waarin ze vrolijk danst. Nu deelt ze echter een filmpje die gemaakt is door haar zoon Sem. In de video worden zoete en ontroerende foto's en filmpjes getoond die laten zien hoe de band tussen moeder en zoon zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's