Hart van Nederland gemist? Albert Heijn in Haarlem nog weken dicht na enorme brand

Hart van Nederland gemist? Albert Heijn in Haarlem nog weken dicht na enorme brand

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Albert Heijn</em> in <em>Haarlem</em> nog weken dicht na enorme brand De Albert Heijn in Haarlem, die vrijdagochtend door een brand werd getroffen, zal nog enkele weken gesloten blijven. Dit werd bekendgemaakt door medewerkers van de supermarkt op hun sociale media. Het team is dankbaar voor alle ontvangen berichten en steunbetuigingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook TikTok-hype verheerlijkt huisvrouwen: 'Lekker dat je kleren zijn gewassen en er potje eten staat' (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: fataal auto-ongeluk in Ter Heijde eist vrouws leven Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 11 augustus 2023 om 21:42

De Albert Heijn in Haarlem, die vrijdagochtend door een brand werd getroffen, zal nog enkele weken gesloten blijven. Dit werd bekendgemaakt door medewerkers van de supermarkt op hun sociale media. Het team is dankbaar voor alle ontvangen berichten en steunbetuigingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's