Zien: man gewond door steekpartij in Capelle aan den IJssel

Zien: man gewond door steekpartij in Capelle aan den IJssel

Zien: man gewond door steekpartij in Capelle aan den IJssel Bij een steekpartij in Capelle aan den IJssel is vannacht een gewonde gevallen. Volgens de politie is er een man meerdere keren gestoken. Er is een verdachte aangehouden. Politicus Joost Eerdmans, kandidaat-lijsttrekker van de partij JA21, liep afgelopen nacht mee met de politie in Rotterdam-Oost. Nachtje meegelopen met politie Rotterdam-Oost brigadier Matthijs (basisteam IJsselland) Dank!@POL_Rotterdam. Aantal heftige incidenten meegemaakt, waaronder zeer ernstig steekincident Capelle. Mijn respect voor deze agenten en hun professionele instelling is alleen maar gegroeid pic.twitter.com/HJ8QIrBsVB— Joost Eerdmans (@Eerdmans) August 12, 2023 Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos Bekijk deze video » Hart van Nederland: minderjarige jongen ernstig gewond na steekpartij in Groningen Bekijk deze video » Zien: slachtoffer met ambulance afgevoerd na steekpartij asielzoekerscentrum Ter Apel Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde bij ernstige mishandeling en mogelijke steekpartij in Delft (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zaterdag 12 augustus 2023 om 11:07

Bij een steekpartij in Capelle aan den IJssel is vannacht een gewonde gevallen. Volgens de politie is er een man meerdere keren gestoken. Er is een verdachte aangehouden. Politicus Joost Eerdmans, kandidaat-lijsttrekker van de partij JA21, liep afgelopen nacht mee met de politie in Rotterdam-Oost.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's