Zien: steek- en schietincident eist twee gewonden in Ridderkerkse grillroom

Zien: steek- en schietincident eist twee gewonden in Ridderkerkse grillroom

Zondag 13 augustus 2023 om 13:22

Tijdens een confrontatie in een grillroom in Ridderkerk zijn er vannacht schoten gelost en is er gestoken. Hierdoor liepen twee personen verwondingen op, die beiden naar het ziekenhuis zijn gebracht. Twee andere mannen sloegen op de vlucht.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>steek- en schietincident</em> eist twee gewonden in <em>Ridderkerkse grillroom</em> Tijdens een confrontatie in een grillroom in Ridderkerk zijn er vannacht schoten gelost en is er gestoken. Hierdoor liepen twee personen verwondingen op, die beiden naar het ziekenhuis zijn gebracht. Twee andere mannen sloegen op de vlucht. Tekst gaat verder onder de video. SchietincidentEen 18-jarige en een 45-jarige man uit Ridderkerk raakten gewond bij het incident in Ridderkerk. De jongere man liep lichte voetwonden op door schoten, terwijl de oudere man licht gestoken werd. Het conflict met twee andere mannen ontstond rond 00.10 uur, wat leidde tot zowel een steekpartij als een schietincident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 24-jarige man uit Ridderkerk overleden na ontploffing vuurwerk in gezicht Bekijk deze video »
Nieuws :

Schietincident
Een 18-jarige en een 45-jarige man uit Ridderkerk raakten gewond bij het incident in Ridderkerk. De jongere man liep lichte voetwonden op door schoten, terwijl de oudere man licht gestoken werd. Het conflict met twee andere mannen ontstond rond 00.10 uur, wat leidde tot zowel een steekpartij als een schietincident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's