Tom in B&B Vol Liefde: 'Ik zit in Dynasty-huis met Dynasty-vrouw'

Tom in B&B Vol Liefde: 'Ik zit in Dynasty-huis met Dynasty-vrouw'

Maandag 14 augustus 2023 om 11:18

Marian en haar gezelschap hebben een hele mooie en gezellige avond gehad waarbij de drank rijkelijk vloeide: 'Uiteindelijk was het twee uur, half drie en zo laat is het nog niet geworden hier', vertelt Ed.

Gangmaker
Nieuwe gast Tom heeft zich na slechts één avond al ontpopt tot de gangmaker van het stel, vertelt de B&B-houdster: 'Hij is behoorlijk druk. Ik vind het supergezellig met hem erbij. Als hij begint te praten liggen we allemaal in een deuk.'

'Dynastie-vrouw'
Tom zelf verbaast zich ondertussen over alle weelde in het huis van Marian: 'Dit is toch luxe. Het is net of ik in een Dynasty-film zit, in een Dynasty-huis met een Dynasty-vrouw.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Tom in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Ik zit in Dynasty-huis met Dynasty-vrouw' Marian en haar gezelschap hebben een hele mooie en gezellige avond gehad waarbij de drank rijkelijk vloeide: 'Uiteindelijk was het twee uur, half drie en zo laat is het nog niet geworden hier', vertelt Ed. GangmakerNieuwe gast Tom heeft zich na slechts één avond al ontpopt tot de gangmaker van het stel, vertelt de B&B-houdster: 'Hij is behoorlijk druk. Ik vind het supergezellig met hem erbij. Als hij begint te praten liggen we allemaal in een deuk.' 'Dynastie-vrouw'Tom zelf verbaast zich ondertussen over alle weelde in het huis van Marian: 'Dit is toch luxe. Het is net of ik in een Dynasty-film zit, in een Dynasty-huis met een Dynasty-vrouw.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Debbie dumpt Han in B&B Vol Liefde: 'Je gaat mijn vriend niet worden' Bekijk deze video » Stralende Andre Hazes op Dutch Valley: 'Het was echt heerlijk' Bekijk deze video » Video: Mart Hoogkamer krijgt bierdouche en zó reageert hij daarop Bekijk deze video »
TV :
Tom in B&B Vol Liefde: 'Ik zit in Dynasty-huis met Dynasty-vrouw'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's