Angela de Jong over Thijs Römer: "Spijt betuigen zal hem goed doen" (video)

Angela de Jong over Thijs Römer: "Spijt betuigen zal hem goed doen" (video)

Maandag 14 augustus 2023 om 19:28

Thijs Römer wordt sinds zijn veroordeling niet alleen bestraft met een celstraf en een taakstraf, maar ook ligt hij onder een vergrootglas bij televisiekijkend Nederland. Angela de Groot geeft Thijs advies. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Angela de Jong</em> over <em>Thijs Römer</em>: &quot;Spijt betuigen zal hem goed doen&quot; (video) Thijs Römer wordt sinds zijn veroordeling niet alleen bestraft met een celstraf en een taakstraf, maar ook ligt hij onder een vergrootglas bij televisiekijkend Nederland. Angela de Groot geeft Thijs advies. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. OverdrevenAngela de Groot vindt het allemaal overdreven: "Zijn handelen en zijn werk moet je los van elkaar zien." Angela wil iedereen een tweede kans geven en adviseert hem spijt te betuigen: "Een goed interview waarbij hij spijt betuigt zou de boel kunnen veranderen." Bekijk de RTL Boulevard-video hierboven. Bekijk ook Ophef over uitzending jeugdserie met Thijs Römer, NTR reageert op klachtenregen (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Thijs Römer komt NOOIT meer aan de bak als acteur' Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over Thijs Römer: "Spijt betuigen zal hem goed doen" (video)

Overdreven
Angela de Groot vindt het allemaal overdreven: "Zijn handelen en zijn werk moet je los van elkaar zien." Angela wil iedereen een tweede kans geven en adviseert hem spijt te betuigen: "Een goed interview waarbij hij spijt betuigt zou de boel kunnen veranderen."

Bekijk de RTL Boulevard-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's