Heren Vandaag Inside reageren op Timmermans-rel: 'Ingewikkeld'

Heren Vandaag Inside reageren op Timmermans-rel: 'Ingewikkeld'

Dinsdag 15 augustus 2023 om 08:27

In aanloop naar de zeer goedbekeken eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Vandaag Inside was er nogal wat commotie rondom Frans Timmermans: René zei als grap dat die eraan zou gaan en vervolgens dook de hele media erop.

'Best ingewikkeld'
Wat vinden de heren van al die ophef? 'Mensen reageren op een grap van mij die ze serieus nemen, dat is best ingewikkeld op dit moment', aldus Van der Gijp. En ook Johan heeft er uiteraard wel zo zijn mening over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Heren <em>Vandaag Inside</em> reageren op Timmermans-rel: 'Ingewikkeld' In aanloop naar de zeer goedbekeken eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Vandaag Inside was er nogal wat commotie rondom Frans Timmermans: René zei als grap dat die eraan zou gaan en vervolgens dook de hele media erop. 'Best ingewikkeld'Wat vinden de heren van al die ophef? 'Mensen reageren op een grap van mij die ze serieus nemen, dat is best ingewikkeld op dit moment', aldus Van der Gijp. En ook Johan heeft er uiteraard wel zo zijn mening over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen fileert Timmermans: 'Wordt ramp en er wordt geen huis meer gebouwd' (video) Bekijk deze video » Heren Vandaag Inside: 'Frans Timmermans gaat eraan' (video) Bekijk deze video » Derksen over Timmermans: "De groene geest uit Brussel waar niemand op zit te wachten" Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's