Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag 14 augustus kunnen de fans van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun hart ophalen. Dan keert Vandaag Inside namelijk na een afwezigheid van tien weken weer terug op tv, bij vaste stek SBS6. Veel nieuws gemistDe heren van Vandaag Inside hebben een aantal weken vakantie gevierd maar zitten vanaf 14 augustus weer op de praatstoel. Het trio heeft veel gemist deze zomer met onder anderen de val van het Kabinet en de aankondiging van Mark Rutte dat hij uit de politiek stapt. Maar vanaf maandag kunnen ze weer op geheel eigen wijze elke werkdag hun visie op de actualiteit delen met de vele kijkers. Marcel & Gijs en De OranjezomerToen het Vandaag Inside-trio op vakantie ging, werd het programma vervangen door Marcel & Gijs. Het leek erop dat de kijkers even moesten wennen aan Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, maar de eigenzinnige talkshow werd steeds meer bejubeld. Vervolgens nam Hélène Hendriks het stokje over met De Oranjezomer en ook voor deze show zaten elke werkdag heel wat mensen klaar. Alle fragmenten uit deze uitzending Heren Vandaag Inside reageren op Timmermans-rel: 'Ingewikkeld' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Vervelend dat jullie er zijn, had heel veel te vertellen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » De heren blikken terug op eerste Vandaag Inside-aflevering na zomerstop Bekijk deze video » Sam Hagens: 'Ik wil niet aan tafel bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » Johan Derksen over Thijs Römer: "Hij blijft de arrogante filmster uitstralen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 14 augustus 2023 om 22:33

Vanaf maandag 14 augustus kunnen de fans van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun hart ophalen. Dan keert Vandaag Inside namelijk na een afwezigheid van tien weken weer terug op tv, bij vaste stek SBS6.

Veel nieuws gemist
De heren van Vandaag Inside hebben een aantal weken vakantie gevierd maar zitten vanaf 14 augustus weer op de praatstoel. Het trio heeft veel gemist deze zomer met onder anderen de val van het Kabinet en de aankondiging van Mark Rutte dat hij uit de politiek stapt. Maar vanaf maandag kunnen ze weer op geheel eigen wijze elke werkdag hun visie op de actualiteit delen met de vele kijkers.

Marcel & Gijs en De Oranjezomer
Toen het Vandaag Inside-trio op vakantie ging, werd het programma vervangen door Marcel & Gijs. Het leek erop dat de kijkers even moesten wennen aan Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, maar de eigenzinnige talkshow werd steeds meer bejubeld. Vervolgens nam Hélène Hendriks het stokje over met De Oranjezomer en ook voor deze show zaten elke werkdag heel wat mensen klaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Actuele video's

Meer actuele video's