Vakantie in Slovenië abrupt verstoord door noodweer: 'Moesten wakker blijven'

Vakantie in Slovenië abrupt verstoord door noodweer: 'Moesten wakker blijven'

Zondag 6 augustus 2023 om 13:21

Drie weken lang had Erika met haar gezin vakantie willen vieren in Slovenië, maar donderdagnacht kwam daar abrupt een einde aan. Door het noodweer zagen ze hun vouwwagen en auto vollopen met regen en modder. Het gezin moest worden geëvacueerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Vakantie in <em>Slovenië</em> abrupt verstoord door <em>noodweer</em>: 'Moesten wakker blijven' Drie weken lang had Erika met haar gezin vakantie willen vieren in Slovenië, maar donderdagnacht kwam daar abrupt een einde aan. Door het noodweer zagen ze hun vouwwagen en auto vollopen met regen en modder. Het gezin moest worden geëvacueerd. Tekst gaat verder onder de video. NoodweerErika en haar gezin, inclusief twee honden, beleefden een angstaanjagend moment op een camping in Slovenië, toen ze 's nachts werden opgeschrikt door een stijgende rivier. Erika van Amersfoort deelde haar ervaring met Hart van Nederland: "We weten niet wat er gaat gebeuren, maar blijf wakker." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hagelstenen-storm in Gardameer zorgt voor chaos: "Zo groot als tennisballen" Bekijk deze video » Nederlanders terug uit Italië na noodweer: "Wel zonder auto, maar het is niet anders" Bekijk deze video » Vakantie Wolter Kroes eindigt in drama: 'Van mooi naar pikzwart' (video) Bekijk deze video »
TV :

Noodweer
Erika en haar gezin, inclusief twee honden, beleefden een angstaanjagend moment op een camping in Slovenië, toen ze 's nachts werden opgeschrikt door een stijgende rivier. Erika van Amersfoort deelde haar ervaring met Hart van Nederland: "We weten niet wat er gaat gebeuren, maar blijf wakker."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's