Breaking: André Hazes en Monique op 24 augustus voor de rechter in leerplichtzaak

Breaking: André Hazes en Monique op 24 augustus voor de rechter in leerplichtzaak

Breaking: <em>André Hazes</em> en <em>Monique</em> op <em>24 augustus</em> voor de rechter in leerplichtzaak Er is weer nieuws rondom de familie Hazes. De datum is bekend waarop André Hazes en Monique Westenberg voor de rechter moeten verschijnen in een zogenoemde leerplichtzaak. "De datum is 24 augustus", vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws. DisneylandHazes en Westenberg zouden in 2022 zonder toestemming van school buiten de schoolvakantie om op reis zijn gegaan met hun toen 6-jarige zoontje. Monique vertelde dat ze toestemming van de school had en ging naar Disneyland met kleine Dré en zijn papa. Maar er bleek geen toestemming te zijn gegeven door de school... Bekijk de Shownieuws-video over de leerplichtzaak hierboven. Bekijk ook Zien: Monique Westenberg neemt zoontje André voor het eerst mee naar Feyenoord Bekijk deze video » André Hazes plaagt Monique: 'Als jij een rode zee hebt, dat doet iets met mij' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 09:37

Er is weer nieuws rondom de familie Hazes. De datum is bekend waarop André Hazes en Monique Westenberg voor de rechter moeten verschijnen in een zogenoemde leerplichtzaak. "De datum is 24 augustus", vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Disneyland
Hazes en Westenberg zouden in 2022 zonder toestemming van school buiten de schoolvakantie om op reis zijn gegaan met hun toen 6-jarige zoontje. Monique vertelde dat ze toestemming van de school had en ging naar Disneyland met kleine Dré en zijn papa. Maar er bleek geen toestemming te zijn gegeven door de school...

Bekijk de Shownieuws-video over de leerplichtzaak hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's