Sam Hagens: 'Ik wil niet aan tafel bij Vandaag Inside'

Sam Hagens: 'Ik wil niet aan tafel bij Vandaag Inside'

Dinsdag 15 augustus 2023 om 09:28

Politiek verslaggever Sam Hagens, die dankzij Vandaag Inside een bekend gezicht op SBS6 geworden is, zit niet te wachten op een plek aan tafel, tussen Wilfred Genee en René van der Gijp in: 'Laat mij lekker aan de bar zitten, dat is veel fijner. Kan ik gewoon over politiek praten en niet over allemaal andere onderwerpen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Sam Hagens: 'Ik wil niet aan tafel bij <em>Vandaag Inside</em>' Politiek verslaggever Sam Hagens, die dankzij Vandaag Inside een bekend gezicht op SBS6 geworden is, zit niet te wachten op een plek aan tafel, tussen Wilfred Genee en René van der Gijp in: 'Laat mij lekker aan de bar zitten, dat is veel fijner. Kan ik gewoon over politiek praten en niet over allemaal andere onderwerpen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's