Hilarische beelden: Mart Hoogkamer tatoeëert handtekening Wesley Sneijder op arm na verloren weddenschap

Hilarische beelden: Mart Hoogkamer tatoeëert handtekening Wesley Sneijder op arm na verloren weddenschap

Woensdag 16 augustus 2023 om 19:53

Mart Hoogkamer heeft de handtekening van Wesley Sneijder op zijn arm laten tatoeëren nadat de 25-jarige zanger een steen-papier-schaar spel verloor van de voormalige voetballer. Sneijder kreeg de eer om zijn handtekening persoonlijk op Hoogkamer's arm te zetten.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Mart Hoogkamer</em> tatoeëert handtekening <em>Wesley Sneijder</em> op arm na verloren weddenschap Mart Hoogkamer heeft de handtekening van Wesley Sneijder op zijn arm laten tatoeëren nadat de 25-jarige zanger een steen-papier-schaar spel verloor van de voormalige voetballer. Sneijder kreeg de eer om zijn handtekening persoonlijk op Hoogkamer's arm te zetten. Tekst gaat verder onder de video. Tatoeage-avontuurOp Instagram delen de zanger en de voormalige voetballer in een video het verloop van het spel en het resulterende tatoeage-avontuur. Na vier gelijkspelletjes trok Sneijder aan het langste eind met zijn keuze voor papier. Met een klagerige toon en ongeloof verliet Hoogkamer het frame: "Nee, nee, nee, nee." Bij een tattooshop in Utrecht nam Sneijder zelf de naald ter hand. "Rustig aan, Wes", verzocht de zanger Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer maakt volgers jaloers met gloednieuwe BMW Bekijk deze video » Mart Hoogkamer incasseerde biergooien lachend tijdens eerste optreden sinds burn-out (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :

Tatoeage-avontuur
Op Instagram delen de zanger en de voormalige voetballer in een video het verloop van het spel en het resulterende tatoeage-avontuur. Na vier gelijkspelletjes trok Sneijder aan het langste eind met zijn keuze voor papier. Met een klagerige toon en ongeloof verliet Hoogkamer het frame: "Nee, nee, nee, nee." Bij een tattooshop in Utrecht nam Sneijder zelf de naald ter hand. "Rustig aan, Wes", verzocht de zanger

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's