Video: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten eerste kindje na 'geheime relatie'

Video: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten eerste kindje na 'geheime relatie'

Woensdag 16 augustus 2023 om 21:04

Na lange tijd hun relatie geheim te hebben gehouden, heeft Anna Nooshin vorige week onthuld dat ze opnieuw gelukkig is in de liefde. Het blijkt dat ze een relatie heeft met de 26-jarige acteur Thijs Boermans. Slechts enkele dagen later heeft Anna aangekondigd zwanger te zijn en heeft ze bevestigd dat het kindje van Thijs is via een tag op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Anna Nooshin</em> en <em>Thijs Boermans</em> verwachten <em>eerste kindje</em> na 'geheime relatie' Na lange tijd hun relatie geheim te hebben gehouden, heeft Anna Nooshin vorige week onthuld dat ze opnieuw gelukkig is in de liefde. Het blijkt dat ze een relatie heeft met de 26-jarige acteur Thijs Boermans. Slechts enkele dagen later heeft Anna aangekondigd zwanger te zijn en heeft ze bevestigd dat het kindje van Thijs is via een tag op Instagram. Tekst gaat verder onder de video. Anna en ThijsAnna en Thijs, vooral bekend van zijn rol in GTST, lijken al ongeveer een jaar in het geheim aan het daten te zijn. Op Instagram heeft Anna een video gedeeld waarin ze haar zwangere babybuik laat zien, en ze heeft Thijs in deze post getagd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten eerste kindje na 'geheime relatie'

Anna en Thijs
Anna en Thijs, vooral bekend van zijn rol in GTST, lijken al ongeveer een jaar in het geheim aan het daten te zijn. Op Instagram heeft Anna een video gedeeld waarin ze haar zwangere babybuik laat zien, en ze heeft Thijs in deze post getagd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's