Angela de Jong gaat los over nieuw seizoen We Zijn Er Bijna!: 'Oase van rust'

Angela de Jong gaat los over nieuw seizoen We Zijn Er Bijna!: 'Oase van rust'

Woensdag 16 augustus 2023 om 21:29

Nederlandse televisiekijkers kunnen zich verheugen, want de komende weken wordt We Zijn Er Bijna! weer uitgezonden. De aftrap van gisteravond was meteen een succes met maar liefst 1,2 miljoen kijkers, en volgens Angela de Jong belooft dit nog veel meer!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Angela de Jong</em> gaat los over nieuw seizoen <em>We Zijn Er Bijna!</em>: 'Oase van rust' Nederlandse televisiekijkers kunnen zich verheugen, want de komende weken wordt We Zijn Er Bijna! weer uitgezonden. De aftrap van gisteravond was meteen een succes met maar liefst 1,2 miljoen kijkers, en volgens Angela de Jong belooft dit nog veel meer! Tekst gaat verder onder de video. We zijn er Bijna!In het televisieprogramma We zijn er Bijna! trekken Nederlandse kampeerders in groepsverband rond met hun eigen caravan of camper, en bezoeken ze diverse hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os vergezelt de groep tijdens de reis en brengt verslag uit. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Angela de Jong gaat los over nieuw seizoen We Zijn Er Bijna!: 'Oase van rust'

We zijn er Bijna!
In het televisieprogramma We zijn er Bijna! trekken Nederlandse kampeerders in groepsverband rond met hun eigen caravan of camper, en bezoeken ze diverse hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os vergezelt de groep tijdens de reis en brengt verslag uit.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's