Zien: voorproefje van nieuw seizoen We zijn er bijna! dat vanavond van start gaat

Zien: voorproefje van nieuw seizoen We zijn er bijna! dat vanavond van start gaat

Zien: voorproefje van nieuw seizoen <em>We zijn er bijna!</em> dat vanavond van start gaat Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Martine van Os verklapte zelf niet zo heel erg van de caravan te zijn Vanaf dinsdag 15 augustus gaat een nieuw seizoen van het populaire NPO1 programma We zijn er bijna! van start. Martine van Os is zoals altijd van de partij en gaat met een groep enthousiaste senioren kamperen op de eilanden Corsica en Sardinië. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van wat Martine en consorten te wachten staat. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 15 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen We zijn er bijna! start dinsdag 15 augustus: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » We zijn er bijna!: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw Bekijk deze video » Heerlijk met je eigen caravan naar de Spaanse Costa? Laat 'm niet in de sloot belanden! (EenVandaag) Bekijk deze video » Nederlanders terug uit Italië na noodweer: "Wel zonder auto, maar het is niet anders" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 16:03

Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Martine van Os verklapte zelf niet zo heel erg van de caravan te zijn

Vanaf dinsdag 15 augustus gaat een nieuw seizoen van het populaire NPO1 programma We zijn er bijna! van start. Martine van Os is zoals altijd van de partij en gaat met een groep enthousiaste senioren kamperen op de eilanden Corsica en Sardinië.

Bekijk hieronder alvast een voorproefje van wat Martine en consorten te wachten staat.

Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 15 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's