Hilarisch: was Job advocaat van Hans Klok die na scheiding omgangsregeling wilde voor konijn? (VI)

Hilarisch: was Job advocaat van Hans Klok die na scheiding omgangsregeling wilde voor konijn? (VI)

Donderdag 17 augustus 2023 om 11:25

In Vandaag Inside reageren de heren op de 'Broodrooster-zaak' tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine. "Gestoord", vindt tafelgast Job Koester. Hij heeft in zijn begintijd als advocaat een man gehad die een omgangsregeling wilde treffen voor een konijn met zijn ex. René gilt: "Dat was Hans Klok!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Hilarisch: was Job advocaat van <em>Hans Klok</em> die na scheiding omgangsregeling wilde voor konijn? (<em>VI</em>) In Vandaag Inside reageren de heren op de 'Broodrooster-zaak' tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine. "Gestoord", vindt tafelgast Job Koester. Hij heeft in zijn begintijd als advocaat een man gehad die een omgangsregeling wilde treffen voor een konijn met zijn ex. René gilt: "Dat was Hans Klok!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Make Up Your Mind: welke 'queen' zong de sterren van de hemel in kanariegele creatie? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Hans Klok haalt verwoestend uit naar Bridget Maasland: 'Oud mokkel is het!' Bekijk deze video » Jaimie Vaes in Shownieuws over Playboy-shoot: "Ik heb veel getraind, goed op voeding gelet" Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's