Hans Klok haalt verwoestend uit naar Bridget Maasland: 'Oud mokkel is het!'

Hans Klok haalt verwoestend uit naar Bridget Maasland: 'Oud mokkel is het!'

Woensdag 16 augustus 2023 om 22:07

Hans Klok haalt flink verwoestend uit naar Bridget Maasland. De illusionist, die al geruime tijd boos op haar is, uit zijn frustratie volledig in een oude video die viraal gaat en waarin de presentatrice te zien is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hans Klok</em> haalt verwoestend uit naar <em>Bridget Maasland</em>: 'Oud mokkel is het!' Hans Klok haalt flink verwoestend uit naar Bridget Maasland. De illusionist, die al geruime tijd boos op haar is, uit zijn frustratie volledig in een oude video die viraal gaat en waarin de presentatrice te zien is. Tekst gaat verder onder de video. Oud mokkelIn een fragment van enkele jaren geleden uit De Zwakste Schakel is Bridget Maasland in gesprek met een deelnemer. "Hoe oud ben je als ik mag vragen?" informeert ze de vrouw, die antwoordt: "Ik ben 47." "Echt waar?!" reageert Bridget vol verbazing. "Ik had je wel iets ouder ingeschat. Ben je maar drie jaartjes ouder dan ik? Ga je nog lang niet met pensioen. Nee." Zanger Douwe Bob reageert ook op de video. "Ze is zelf ook niet nieuw," schrijft hij. Ook hierop heeft Hans Klok iets te zeggen. "Oud mokkel is het!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hans Klok over sluiten Harbour Club Amsterdam: "Hing hun boven het hoofd" (video) Bekijk deze video » De Bodyguard: Hans Klok tevreden over beveiliging, zag wel ‘hier en daar een foutje’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Oud mokkel
In een fragment van enkele jaren geleden uit De Zwakste Schakel is Bridget Maasland in gesprek met een deelnemer. "Hoe oud ben je als ik mag vragen?" informeert ze de vrouw, die antwoordt: "Ik ben 47." "Echt waar?!" reageert Bridget vol verbazing. "Ik had je wel iets ouder ingeschat. Ben je maar drie jaartjes ouder dan ik? Ga je nog lang niet met pensioen. Nee." Zanger Douwe Bob reageert ook op de video. "Ze is zelf ook niet nieuw," schrijft hij. Ook hierop heeft Hans Klok iets te zeggen. "Oud mokkel is het!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's