Samenvatting Spanje - Zweden (halve finale WK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Spanje - Zweden (halve finale WK vrouwenvoetbal)

Samenvatting <em>Spanje - Zweden</em> (halve finale WK vrouwenvoetbal) Een prachtige halve finale op het WK voetbal in Eden Park in Auckland, Nieuw-Zeeland, waarin uiteindelijk pas in de 81ste minuut voor het eerst werd gescoord: het zal het beeld zijn dat blijft hangen van dit duel, die uiteindelijk met 2-1 werd gewonnen door Spanje. Bekijk de samenvatting van op het WK voetbal hierboven. Andere hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv. Samenvatting Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Australië - Engeland (halve finale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Spanje - Zweden (halve finale WK vrouwenvoetbal)
Donderdag 17 augustus 2023 om 09:29

Een prachtige halve finale op het WK voetbal in Eden Park in Auckland, Nieuw-Zeeland, waarin uiteindelijk pas in de 81ste minuut voor het eerst werd gescoord: het zal het beeld zijn dat blijft hangen van dit duel, die uiteindelijk met 2-1 werd gewonnen door Spanje.

Bekijk de samenvatting van op het WK voetbal hierboven. Andere hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's