Samenvatting Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal)

Samenvatting <em>Spanje - Nederland</em> (kwartfinale WK vrouwenvoetbal) Goals en hoogtepunten Spanje - Nederland Samenvatting Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Spanje in de kwartfinale van het WK voetbal. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Spanje - Nederland Nederland en Spanje spelen in de kwartfinale van het WK voetbal tegen elkaar in het Wellington Regional Stadium. De wedstrijd begint om 03.00 uur en staat onder leiding van Stephanie Frappart. Lees hier waar je Spanje - Nederland op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Nederland – Zuid-Afrika (achtste finale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Opstelling NederlandVan Domselaar; Pelova, Spitse, Van der Gragt, Janssen, Brugts; Snoeijs, Martens. Opstelling CLUB2Volgt z.s.m. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Spanje in de kwartfinale van het WK voetbal.
Voetbal :
Samenvatting Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal)
Friday 11 August 2023 om 03:00

Goals en hoogtepunten Spanje - Nederland

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Spanje in de kwartfinale van het WK voetbal. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Spanje - Nederland

Nederland en Spanje spelen in de kwartfinale van het WK voetbal tegen elkaar in het Wellington Regional Stadium. De wedstrijd begint om 03.00 uur en staat onder leiding van Stephanie Frappart.

Lees hier waar je Spanje - Nederland op tv kunt kijken.

Opstelling Nederland
Van Domselaar; Pelova, Spitse, Van der Gragt, Janssen, Brugts; Snoeijs, Martens.

Opstelling CLUB2
Volgt z.s.m.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Spanje in de kwartfinale van het WK voetbal.

Actuele video's

Meer actuele video's