Samenvatting Australië - Engeland (halve finale WK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Australië - Engeland (halve finale WK vrouwenvoetbal)

Samenvatting <em>Australië - Engeland</em> (halve finale WK vrouwenvoetbal) Sarina Wiegman flikt het met haar Engeland! Niet alleen staan de Lioness voor het eerst in de finale op een wereldkampioenschap: Wiegman is ook de eerste coach die met twee verschillende landen in die finale staat. Er was wel een tegengoal van Australië voor nodig om de ploeg weer op scherp te zetten, maar uiteindelijk wordt het 1-3. Bekijk de samenvatting van op het WK voetbal hierboven. Andere hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv. Samenvatting Spanje - Nederland (kwartfinale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Spanje - Zweden (halve finale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Australië - Engeland (halve finale WK vrouwenvoetbal)
Donderdag 17 augustus 2023 om 09:38

Sarina Wiegman flikt het met haar Engeland! Niet alleen staan de Lioness voor het eerst in de finale op een wereldkampioenschap: Wiegman is ook de eerste coach die met twee verschillende landen in die finale staat. Er was wel een tegengoal van Australië voor nodig om de ploeg weer op scherp te zetten, maar uiteindelijk wordt het 1-3.

Bekijk de samenvatting van op het WK voetbal hierboven. Andere hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's