Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij

Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij

Thursday 17 August 2023 om 20:42

Glennis Grace vindt dat het nu echt tijd is om haar vechtpartij in de Jumbo achter zich te laten en ze hoopt dat het publiek inmiddels ook zo ver is. In Open Casa met Robbert Rodenburg blikt ze echter nog een laatste keer terug op het incident.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Glennis Grace</em> in tranen om verlies <em>Fred van Leer</em> na <em>Jumbo-vechtpartij</em> Glennis Grace vindt dat het nu echt tijd is om haar vechtpartij in de Jumbo achter zich te laten en ze hoopt dat het publiek inmiddels ook zo ver is. In Open Casa met Robbert Rodenburg blikt ze echter nog een laatste keer terug op het incident. Tekst gaat verder onder de video. Fred van LeerGlennis Grace deelt hoe haar collega's en vrienden haar massaal aan de kant hebben gezet, waaronder haar voormalige beste vriend Fred van Leer. "Het was zo veel. Het begon bij een optreden in de Harbour Club, daarna was het Beste Zangers, daarna was het Ladies of Soul, daarna was het Fred van leer. Het ging allemaal zo hard achter elkaar", aldus Glennis. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij

Fred van Leer
Glennis Grace deelt hoe haar collega's en vrienden haar massaal aan de kant hebben gezet, waaronder haar voormalige beste vriend Fred van Leer. "Het was zo veel. Het begon bij een optreden in de Harbour Club, daarna was het Beste Zangers, daarna was het Ladies of Soul, daarna was het Fred van leer. Het ging allemaal zo hard achter elkaar", aldus Glennis.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's