Moslim in Hart van Nederland na verscheuren Koran door Pegida: "Wij haten niet andere mensen"

Moslim in Hart van Nederland na verscheuren Koran door Pegida: "Wij haten niet andere mensen"

Zaterdag 19 augustus 2023 om 10:22

In navolging van de Koranvernietigingen in Zweden en Denemarken heeft anti-islamorganisatie Pegida-voorman Edwin Wagensveld bij de Turkse ambassade in Den Haag weer een Koran verscheurd.

Haat
Tegendemonstranten probeerden bij hem te komen maar werden door de politie tegengehouden. In Hart van Nederland vraagt een moslim zich af waarom er zo'n haat is? "Wij haten niet andere mensen, wij zijn moslim", aldus een bedroefde tegendemonstrant.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Moslim in <em>Hart van Nederland</em> na verscheuren Koran door <em>Pegida</em>: &quot;Wij haten niet andere mensen&quot; In navolging van de Koranvernietigingen in Zweden en Denemarken heeft anti-islamorganisatie Pegida-voorman Edwin Wagensveld bij de Turkse ambassade in Den Haag weer een Koran verscheurd. HaatTegendemonstranten probeerden bij hem te komen maar werden door de politie tegengehouden. In Hart van Nederland vraagt een moslim zich af waarom er zo'n haat is? "Wij haten niet andere mensen, wij zijn moslim", aldus een bedroefde tegendemonstrant. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk hieronder een greep uit de reactie op X. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Onrust in Rotterdam rond Pegida-actie en tegenbetoging Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Het verbranden van de Koran moet wel kunnen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk hieronder een greep uit de reactie op X.





Actuele video's

Meer actuele video's