Herdenking van 40 jaar geleden vermoorde Kerwin Duinmeijer (Hart van Nederland)

Herdenking van 40 jaar geleden vermoorde Kerwin Duinmeijer (Hart van Nederland)

Zondag 20 augustus 2023 om 22:21

Zaterdag 19 augustus was het 40 jaar geleden dat Kerwin Duinmeijer in Amsterdam werd doodgestoken. De jongen van nog maar 15 jaar oud werd neergestoken uit racistische beweegredenen.

Herdenken
Het was de eerste racistische moord sinds de Tweede Wereldoorlog. Bij het standbeeld (in het Vondelpark) dat ter nagedachtenis aan deze gruwelijke gebeurtenis is gemaakt, zijn familie, vrienden en bekenden bij elkaar gekomen om Kerwin Duinmeijer te herdenken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Herdenking van 40 jaar geleden vermoorde <em>Kerwin Duinmeijer</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Zaterdag 19 augustus was het 40 jaar geleden dat Kerwin Duinmeijer in Amsterdam werd doodgestoken. De jongen van nog maar 15 jaar oud werd neergestoken uit racistische beweegredenen. HerdenkenHet was de eerste racistische moord sinds de Tweede Wereldoorlog. Bij het standbeeld (in het Vondelpark) dat ter nagedachtenis aan deze gruwelijke gebeurtenis is gemaakt, zijn familie, vrienden en bekenden bij elkaar gekomen om Kerwin Duinmeijer te herdenken. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Patïenten van in Italië door Sascha C. vermoorde huisarts in shock: 'Het is niet eerlijk' Bekijk deze video » Moslim in Hart van Nederland na verscheuren Koran door Pegida: "Wij haten niet andere mensen" Bekijk deze video » Vijf gewonden door ernstig ongeval bij Aarlanderveen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's