Vijf gewonden door ernstig ongeval bij Aarlanderveen (Hart van Nederland)

Vijf gewonden door ernstig ongeval bij Aarlanderveen (Hart van Nederland)

Zaterdag 19 augustus 2023 om 12:48

Zaterdagochtend zijn bij een ernstig verkeersongeval op de N207 bij het Zuid-Hollandse Aarlanderveen, twee volwassenen en drie kinderen gewond geraakt. Allen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een zesde betrokkene hoefde niet naar het ziekenhuis volgens de politie. In Hart van Nederland zien we beelden van de autowrakken en de slachtoffers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Vijf gewonden door ernstig ongeval bij <em>Aarlanderveen</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Zaterdagochtend zijn bij een ernstig verkeersongeval op de N207 bij het Zuid-Hollandse Aarlanderveen, twee volwassenen en drie kinderen gewond geraakt. Allen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een zesde betrokkene hoefde niet naar het ziekenhuis volgens de politie. In Hart van Nederland zien we beelden van de autowrakken en de slachtoffers. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Nederlandse broers (19 en 12) overleden na fatale inhaalactie in Duitsland Bekijk deze video » Video: zorgen over snus-reclame McLaren bij Grand Prix van Zandvoort Bekijk deze video » Moslim in Hart van Nederland na verscheuren Koran door Pegida: "Wij haten niet andere mensen" Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's