Zien: terugblik op leukste verdienopdracht volgens deelnemers Een Jaar Van Je Leven (video)

Zien: terugblik op leukste verdienopdracht volgens deelnemers Een Jaar Van Je Leven (video)

Zien: terugblik op leukste <em>verdienopdracht</em> volgens deelnemers <em>Een Jaar Van Je Leven</em> (video) Zie boven een fragment uit Shownieuws van twee deelnemers aan Een Jaar Van Je Leven: Mexx die spijt heeft van haar deelname en vriendje Martin heeft geen spijt Met de finale van Een Jaar Van Je Leven in zicht, is het tijd om terug te blikken. Welke verdienopdracht vonden de deelnemers het leukst? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Wat willen de kandidaten uit Een Jaar Van Je Leven? Tieten, tiny house of vliegtuig Bekijk deze video » Finale Een Jaar Van Je Leven komt eraan: wie gaat naar huis met enorm geldbedrag? Bekijk deze video » Ontknoping Een Jaar Van Je Leven nadert, het gesmoes en bondjes smeden is begonnen Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 23 augustus 2023 om 16:37

Zie boven een fragment uit Shownieuws van twee deelnemers aan Een Jaar Van Je Leven: Mexx die spijt heeft van haar deelname en vriendje Martin heeft geen spijt

Met de finale van Een Jaar Van Je Leven in zicht, is het tijd om terug te blikken. Welke verdienopdracht vonden de deelnemers het leukst?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's