Finale Een Jaar Van Je Leven komt eraan: wie gaat naar huis met enorm geldbedrag?

Finale Een Jaar Van Je Leven komt eraan: wie gaat naar huis met enorm geldbedrag?

Finale <em>Een Jaar Van Je Leven</em> komt eraan: wie gaat naar huis met enorm geldbedrag? Bekijk in de video hierboven: Zoë verlaat Een Jaar Van Je Leven even voor de finale De finale van Een Jaar Van Je Leven is in zicht, aanstaande vrijdag kun je bij SBS6 zien wie er met de enorme prijzenpot van ongeveer 850.000 euro vandoor gaat. De deelnemers vallen massaal af door middel van eliminatieopdrachten, er blijven steeds minder bewoners over in de loods. Wie er uiteindelijk met de winst vandoor gaat en wie eruit wordt gewerkt, wordt uitgebreid besproken… Halen Isaac en Erik de finale? Wordt een front gevormd om liefdeskoppel Bern en Sasha eruit te werken? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Een Jaar Van Je Leven: is Erik een beetje preuts bij het omkleden? Bekijk deze video » Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: Sacha en Babette rekenen op eliminatieproef Bekijk deze video » Wat willen de kandidaten uit Een Jaar Van Je Leven? Tieten, tiny house of vliegtuig Bekijk deze video »
TV :
Maandag 21 augustus 2023 om 12:56

Bekijk in de video hierboven: Zoë verlaat Een Jaar Van Je Leven even voor de finale

De finale van Een Jaar Van Je Leven is in zicht, aanstaande vrijdag kun je bij SBS6 zien wie er met de enorme prijzenpot van ongeveer 850.000 euro vandoor gaat. De deelnemers vallen massaal af door middel van eliminatieopdrachten, er blijven steeds minder bewoners over in de loods. Wie er uiteindelijk met de winst vandoor gaat en wie eruit wordt gewerkt, wordt uitgebreid besproken… Halen Isaac en Erik de finale? Wordt een front gevormd om liefdeskoppel Bern en Sasha eruit te werken?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's