Zien: dorpjes in Turkse Çanakkale compleet verwoest door natuurbranden

Zien: dorpjes in Turkse Çanakkale compleet verwoest door natuurbranden

In de Turkse provincie Çanakkale rest er niets meer van enkele dorpen; de verwoestende natuurbranden hebben alles wat eens stond volledig verzwolgen. De inwoners hebben op het nippertje kunnen ontsnappen, aangezien zij eerder die dag geëvacueerd werden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dorpjes in <em>Turkse Çanakkale</em> compleet verwoest door <em>natuurbranden</em> In de Turkse provincie Çanakkale rest er niets meer van enkele dorpen; de verwoestende natuurbranden hebben alles wat eens stond volledig verzwolgen. De inwoners hebben op het nippertje kunnen ontsnappen, aangezien zij eerder die dag geëvacueerd werden. Tekst gaat verder onder de video. ScheepvaartverkeerAls preventieve maatregel heeft Turkije het scheepvaartverkeer in de noordelijke richting via de zeestraat van de Dardanellen tijdelijk stopgezet, als reactie op de voortdurende bosbranden in de nabijheid van het populaire toeristische stadje Çanakkale. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld! Bekijk deze video » Bekijk de dronebeelden: vlammenzee op Griekse eiland Rhodos nog lang niet voorbij Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: dorpjes in Turkse Çanakkale compleet verwoest door natuurbranden

Scheepvaartverkeer
Als preventieve maatregel heeft Turkije het scheepvaartverkeer in de noordelijke richting via de zeestraat van de Dardanellen tijdelijk stopgezet, als reactie op de voortdurende bosbranden in de nabijheid van het populaire toeristische stadje Çanakkale.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV