Een Jaar Van Je Leven: het is tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef!

Een Jaar Van Je Leven: het is tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef!

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: het is tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef! Bekijk in de video hierboven: spanning loopt op voor de finale van Een Jaar Van Je Leven Vrijdag kun je kijken naar de grote finale van Een Jaar Van Je Leven en de kandidaten moeten er klaar voor zijn. Voor de eindstrijd zijn maar twee plekken beschikbaar, en het is alweer tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef. Iedereen bereidt zich op zijn of haar eigen manier voor op deze opdracht met een draaistoel en blokken, waar handige voetjes voor nodig zijn. Wie weet die felbegeerde plek in de finale te bemachtigen om grote kans te maken op de geldprijs van maar liefst 850.000 euro? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Finale Een Jaar Van Je Leven komt eraan: wie gaat naar huis met enorm geldbedrag? Bekijk deze video » Ontknoping Een Jaar Van Je Leven nadert, het gesmoes en bondjes smeden is begonnen Bekijk deze video » Zien: terugblik op leukste verdienopdracht volgens deelnemers Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 24 augustus 2023 om 12:43

Bekijk in de video hierboven: spanning loopt op voor de finale van Een Jaar Van Je Leven

Vrijdag kun je kijken naar de grote finale van Een Jaar Van Je Leven en de kandidaten moeten er klaar voor zijn. Voor de eindstrijd zijn maar twee plekken beschikbaar, en het is alweer tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef. Iedereen bereidt zich op zijn of haar eigen manier voor op deze opdracht met een draaistoel en blokken, waar handige voetjes voor nodig zijn. Wie weet die felbegeerde plek in de finale te bemachtigen om grote kans te maken op de geldprijs van maar liefst 850.000 euro?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's