Wopke Hoekstra over opvolgen Frans Timmermans: ‘Ik ga mijn stinkende best doen’

Wopke Hoekstra over opvolgen Frans Timmermans: ‘Ik ga mijn stinkende best doen’

<em>Wopke Hoekstra</em> over opvolgen Frans Timmermans: ‘Ik ga mijn stinkende best doen’ Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging Vandaag Inside Wopke Hoekstra is de kandidaat die naar voren wordt geschoven om in de voetsporen te treden van Frans Timmermans als Eurocommissaris. Timmermans stopte ermee om lijsttrekker te worden van PvdA en GroenLinks. Sigrid Kaag laat weten dat ze liever een D66’er had gezien in deze positie, en Hoekstra zelf benadrukt dat hij vooralsnog een ‘kandidaat’ is voor deze functie. “Ik ga gewoon mijn stinkende best doen. Ik vind het een enorme eer om namens Nederland de kandidaat te zijn.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Ook Job Knoester brandt Frans Timmermans af: ‘Niet betrouwbaar’ (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Vandaag Inside: onbegrip over tonnen wachtgeld Frans Timmermans Bekijk deze video » Frans Timmermans staat nu al met 6-0 achter (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Politiek :
Vrijdag 25 augustus 2023 om 13:09

Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging Vandaag Inside

Wopke Hoekstra is de kandidaat die naar voren wordt geschoven om in de voetsporen te treden van Frans Timmermans als Eurocommissaris. Timmermans stopte ermee om lijsttrekker te worden van PvdA en GroenLinks. Sigrid Kaag laat weten dat ze liever een D66’er had gezien in deze positie, en Hoekstra zelf benadrukt dat hij vooralsnog een ‘kandidaat’ is voor deze functie. “Ik ga gewoon mijn stinkende best doen. Ik vind het een enorme eer om namens Nederland de kandidaat te zijn.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's