Zien: Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales stapt tóch niet op na kus en hekelt 'nepfeministen'

Zien: Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales stapt tóch niet op na kus en hekelt 'nepfeministen'

De Spaanse bondsvoorzitter, Luis Rubiales, houdt vol en weigert af te treden nadat hij in opspraak kwam vanwege een kus op de mond van een speelster na de WK-overwinning. Hij verdedigt zich met de woorden: "Het is dezelfde soort kus die ik aan mijn dochter zou geven."

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Spaanse bondsvoorzitter <em>Luis Rubiales</em> stapt tóch niet op na <em>kus</em> en hekelt 'nepfeministen' De Spaanse bondsvoorzitter, Luis Rubiales, houdt vol en weigert af te treden nadat hij in opspraak kwam vanwege een kus op de mond van een speelster na de WK-overwinning. Hij verdedigt zich met de woorden: "Het is dezelfde soort kus die ik aan mijn dochter zou geven." Tekst gaat verder onder de video. 'Nepfeminisme'De video van de kus veroorzaakte veel opschudding op sociale media. "De kus was volgens hem spontaan, euforisch, en met instemming van de voetballer", legde hij uit in zijn verklaring. Rubiales benadrukte dat er volledige overeenstemming was en bekritiseerde het 'nepfeminisme', dat hij als 'een ernstige plaag in dit land' bestempelde. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Spanje - Engeland (finale WK voetbal) Bekijk deze video » Voetbalster Hermoso (Spanje) keurt kus op de mond door bondsvoorzitter af! Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales stapt tóch niet op na kus en hekelt 'nepfeministen'

'Nepfeminisme'
De video van de kus veroorzaakte veel opschudding op sociale media. "De kus was volgens hem spontaan, euforisch, en met instemming van de voetballer", legde hij uit in zijn verklaring. Rubiales benadrukte dat er volledige overeenstemming was en bekritiseerde het 'nepfeminisme', dat hij als 'een ernstige plaag in dit land' bestempelde.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV