Video: Isaac wint bloedstollende finale van Sasha in Een Jaar Van Je Leven

Video: Isaac wint bloedstollende finale van Sasha in Een Jaar Van Je Leven

Friday 25 August 2023 om 22:26

Na bijna een jaar van afzondering van de buitenwereld, is er vrijdagavond een einde gekomen aan het avontuur voor de deelnemers van Een Jaar van Je Leven. Uiteindelijk bleek Isaac als overwinnaar uit de bus te komen, waardoor hij zichzelf maar liefst 846.515 euro rijker mocht rekenen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Isaac</em> wint bloedstollende finale van <em>Sasha</em> in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Na bijna een jaar van afzondering van de buitenwereld, is er vrijdagavond een einde gekomen aan het avontuur voor de deelnemers van Een Jaar van Je Leven. Uiteindelijk bleek Isaac als overwinnaar uit de bus te komen, waardoor hij zichzelf maar liefst 846.515 euro rijker mocht rekenen. Tekst gaat verder onder de video. Finale Een Jaar Van Je LevenIn een speciale extra lange aflevering van de SBS6-realityshow was te zien hoe de laatste twee deelnemers, Isaac en Sasha, nog één laatste keer hun uiterste best moesten doen om de ultieme winnaar te bepalen. De twee finalisten ondergingen eerst een immense bibberspiraal en gingen vervolgens aan de slag met het sorteren van een aanzienlijke hoeveelheid geld en het kraken van een kluis. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: het is tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef! Bekijk deze video » Finale Een Jaar Van Je Leven vrijdag bij SBS6: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaar Bekijk deze video »
TV :

Finale Een Jaar Van Je Leven
In een speciale extra lange aflevering van de SBS6-realityshow was te zien hoe de laatste twee deelnemers, Isaac en Sasha, nog één laatste keer hun uiterste best moesten doen om de ultieme winnaar te bepalen. De twee finalisten ondergingen eerst een immense bibberspiraal en gingen vervolgens aan de slag met het sorteren van een aanzienlijke hoeveelheid geld en het kraken van een kluis.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's