Finale Een Jaar Van Je Leven vrijdag bij SBS6: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaar

Finale Een Jaar Van Je Leven vrijdag bij SBS6: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaar

Finale <em>Een Jaar Van Je Leven</em> vrijdag bij SBS6: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaar Vrijdag zit je goed bij SBS6, want dan kun je kijken naar de grote finale van Een Jaar Van Je Leven. Na een jaar afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld kun je eindelijk zien wie er met de grote prijzenpot van bijna 850.000 euro vandoor gaat. Van liefdesrelaties tot heftige ruziesHet afgelopen jaar is er veel gebeurd in de loods, er zijn liefdes ontstaan, er is veel ruzie gemaakt. Mensen zijn weggestuurd vanwege wangedrag, en de laatste weken werd de groep uitgedund met eliminatieopdrachten. Uiteindelijk is er plek voor twee finalisten, Isaac, Mirthe en Sasha maken nog kans. Wie tot de winnaar wordt gekroond zie je vrijdag in de finale, die wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. Bekijk de hoogtepunten van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Ontknoping Een Jaar Van Je Leven nadert, het gesmoes en bondjes smeden is begonnen Bekijk deze video » Zien: terugblik op leukste verdienopdracht volgens deelnemers Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: het is tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef! Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 25 augustus 2023 om 12:18

Vrijdag zit je goed bij SBS6, want dan kun je kijken naar de grote finale van Een Jaar Van Je Leven. Na een jaar afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld kun je eindelijk zien wie er met de grote prijzenpot van bijna 850.000 euro vandoor gaat.

Van liefdesrelaties tot heftige ruzies
Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in de loods, er zijn liefdes ontstaan, er is veel ruzie gemaakt. Mensen zijn weggestuurd vanwege wangedrag, en de laatste weken werd de groep uitgedund met eliminatieopdrachten. Uiteindelijk is er plek voor twee finalisten, Isaac, Mirthe en Sasha maken nog kans. Wie tot de winnaar wordt gekroond zie je vrijdag in de finale, die wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

Bekijk de hoogtepunten van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus kun je kijken naar de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's