Heftige beelden: wielrenner overleden na ernstige botsing met landbouwvoertuig in Kortgene

Heftige beelden: wielrenner overleden na ernstige botsing met landbouwvoertuig in Kortgene

Zaterdag 26 augustus 2023 om 20:05

Op zaterdagmiddag heeft zich een ernstig verkeersincident voorgedaan op de Oost Bermweg in Kortgene, waarbij een wielrenner is komen te overlijden. Volgens de politie vond de botsing tussen de fietser en een landbouwvoertuig plaats rond 14:25 uur.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>wielrenner overleden</em> na ernstige botsing met <em>landbouwvoertuig</em> in <em>Kortgene</em> Op zaterdagmiddag heeft zich een ernstig verkeersincident voorgedaan op de Oost Bermweg in Kortgene, waarbij een wielrenner is komen te overlijden. Volgens de politie vond de botsing tussen de fietser en een landbouwvoertuig plaats rond 14:25 uur. Tekst gaat verder onder de video. Wielrenner zwaargewondDe persoon belandde hard op het wegdek en liep ernstige verwondingen op. Aanvankelijk werd een traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor assistentie, maar deze taak werd al snel overgenomen door een traumateam uit Rotterdam toen zij beschikbaar waren. De fietser is met dringende prioriteit per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Helaas bevestigt de politie dat hij later aan zijn verwondingen is overleden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 55 jaar na Tourzege: Jan Janssen geniet nog steeds volop van het wielrennen Bekijk deze video » Zien: Mathieu van der Poel glijdt pijnlijk onderuit op weg naar wereldtitel in Glasgow Bekijk deze video »
Nieuws :

Wielrenner zwaargewond
De persoon belandde hard op het wegdek en liep ernstige verwondingen op. Aanvankelijk werd een traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor assistentie, maar deze taak werd al snel overgenomen door een traumateam uit Rotterdam toen zij beschikbaar waren. De fietser is met dringende prioriteit per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Helaas bevestigt de politie dat hij later aan zijn verwondingen is overleden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's