Finale The Talent Scouts: Gideon maakt indruk met Earth Song (video)

Finale The Talent Scouts: Gideon maakt indruk met Earth Song (video)

Zondag 27 augustus 2023 om 09:34

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 26 augustus. Je kan de grote finale van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>The Talent Scouts</em>: Gideon maakt indruk met <em>Earth Song</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 26 augustus. Je kan de grote finale van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Gideon Luciana heeft zaterdagavond het SBS6-programma The Talent Scouts gewonnen. De zanger uit het team van dj Nicky Romero mag optreden op Pinkpop. OptredenMet zijn vertolking van Earth Song van Michael Jackson maakte Gideon de meeste indruk op het publiek, dat hem een 9 gaf voor zijn optreden. De zanger wint een optreden op Pinkpop én 25.000 euro. Bekijk de video van The Talent Scouts hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Gideon Luciana heeft zaterdagavond het SBS6-programma The Talent Scouts gewonnen. De zanger uit het team van dj Nicky Romero mag optreden op Pinkpop.

Optreden
Met zijn vertolking van Earth Song van Michael Jackson maakte Gideon de meeste indruk op het publiek, dat hem een 9 gaf voor zijn optreden. De zanger wint een optreden op Pinkpop én 25.000 euro.

Bekijk de video van The Talent Scouts hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's