Blunder bij RTL Boulevard: foto verkeerde persoon bij item overleden Rob Fruithof (video)

Blunder bij RTL Boulevard: foto verkeerde persoon bij item overleden Rob Fruithof (video)

Zondag 27 augustus 2023 om 08:45

Blunder bij <em>RTL Boulevard</em>: foto verkeerde persoon bij item overleden <em>Rob Fruithof</em> (video) Presentator en acteur Rob Fruithof is overleden. Dat heeft zijn zoon zaterdag bekendgemaakt via Facebook. Fruithof was het meest bekend als presentator van het tv-spelletje Waku Waku. De presentator is 71 jaar geworden. Shownieuws blikt in de video hierboven terug op zijn leven. BlunderDat andere showbizzprogramma, RTL Boulevard, blunderde gisteravond tijdens het item over de overleden presentator. Tijdens het item was niet de foto van Fruithof in beeld, maar van de nog levende Erik van Trommel, die we voornamelijk kennen uit Ernst, Bobbie en de Rest. Van Trommel reageerde op Instagram: 'We lijken ook echt op elkaar. Rob en ik vonden dat zelf ook en spraken daar wel eens samen over. (...) We wensen de familie en vrienden van Rob sterkte met het verlies.' Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Erik van Trommel (@erikvantrommel) Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bouke Scholten bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’ Bekijk deze video » Video: B&B Vol Liefde-deelnemer Jan steunt Marian na oplichting en doodsbedreiging Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence koopt luxe appartement van ruim 8 ton in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :

Presentator en acteur Rob Fruithof is overleden. Dat heeft zijn zoon zaterdag bekendgemaakt via Facebook. Fruithof was het meest bekend als presentator van het tv-spelletje Waku Waku. De presentator is 71 jaar geworden. Shownieuws blikt in de video hierboven terug op zijn leven.

Blunder
Dat andere showbizzprogramma, RTL Boulevard, blunderde gisteravond tijdens het item over de overleden presentator. Tijdens het item was niet de foto van Fruithof in beeld, maar van de nog levende Erik van Trommel, die we voornamelijk kennen uit Ernst, Bobbie en de Rest. Van Trommel reageerde op Instagram: 'We lijken ook echt op elkaar. Rob en ik vonden dat zelf ook en spraken daar wel eens samen over. (...) We wensen de familie en vrienden van Rob sterkte met het verlies.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's