Video: Duncan Laurence koopt luxe appartement van ruim 8 ton in Amsterdam

Video: Duncan Laurence koopt luxe appartement van ruim 8 ton in Amsterdam

Zaterdag 26 augustus 2023 om 21:11

Hoewel ze net getrouwd zijn, kijken Duncan Laurence en zijn echtgenoot Jordan Garfield al uit naar een nieuw avontuur. Het echtpaar gaat namelijk samenwonen in een nieuw appartement in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Duncan Laurence</em> koopt <em>luxe appartement</em> van ruim 8 ton in <em>Amsterdam</em> Hoewel ze net getrouwd zijn, kijken Duncan Laurence en zijn echtgenoot Jordan Garfield al uit naar een nieuw avontuur. Het echtpaar gaat namelijk samenwonen in een nieuw appartement in Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. Luxe appartementHet appartement, waarvan Duncan de eigenaar is, werd aangeschaft voor een bedrag van 805.000 euro, wat 55.000 euro boven de initiële vraagprijs ligt. Daarbij heeft hij een hypotheek van 655.000 euro op het pand laten vestigen. De woning, in de buurt van het centrum van Amsterdam, heeft twee slaap- en badkamers, een open keuken en een dakterras op het zuiden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Duncan Laurence koopt luxe appartement van ruim 8 ton in Amsterdam

Luxe appartement
Het appartement, waarvan Duncan de eigenaar is, werd aangeschaft voor een bedrag van 805.000 euro, wat 55.000 euro boven de initiële vraagprijs ligt. Daarbij heeft hij een hypotheek van 655.000 euro op het pand laten vestigen. De woning, in de buurt van het centrum van Amsterdam, heeft twee slaap- en badkamers, een open keuken en een dakterras op het zuiden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's