Hart van Nederland: man overleden bij ernstig verkeersongeval in Heusden (video)

Hart van Nederland: man overleden bij ernstig verkeersongeval in Heusden (video)

Zondag 27 augustus 2023 om 11:15

<em>Hart van Nederland</em>: man overleden bij ernstig verkeersongeval in Heusden (video) Een automobilist is zaterdagnacht om het leven gekomen in Asten-Heusden. Hij botste rond half zes met zijn auto op een boom langs de weg. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. De hulpdiensten konden de man niet meer redden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: wielrenner overleden na ernstige botsing met landbouwvoertuig in Kortgene Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (29) zwaargewond na mogelijke steekpartij in Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is zaterdagnacht om het leven gekomen in Asten-Heusden. Hij botste rond half zes met zijn auto op een boom langs de weg. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. De hulpdiensten konden de man niet meer redden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's