Video: Omstanders schieten snel te hulp bij auto te water in Bleiswijk

Video: Omstanders schieten snel te hulp bij auto te water in Bleiswijk

Zondag 27 augustus 2023 om 17:18

Zondagmiddag vond er een ongeval plaats op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk, waarbij een voertuig te water raakte. Er zijn mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Omstanders schieten snel te hulp bij <em>auto te water</em> in <em>Bleiswijk</em> Zondagmiddag vond er een ongeval plaats op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk, waarbij een voertuig te water raakte. Er zijn mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt. Tekst gaat verder onder de video. TraumahelikopterRond half 3 in de middag vond het ongeval plaats. Een traumahelikopter is ingeschakeld ter ondersteuning van de ambulance. De brandweer is ter plaatse om te helpen, en vijf ambulances zijn naar het incident gestuurd. De oorzaak van het incident is op dit moment nog onbekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man overleden bij ernstig verkeersongeval in Heusden (video) Bekijk deze video » Chaos op de A1: man rent over de weg, auto ramt bergingsvoertuigen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Traumahelikopter
Rond half 3 in de middag vond het ongeval plaats. Een traumahelikopter is ingeschakeld ter ondersteuning van de ambulance. De brandweer is ter plaatse om te helpen, en vijf ambulances zijn naar het incident gestuurd. De oorzaak van het incident is op dit moment nog onbekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's