Chaos op de A1: man rent over de weg, auto ramt bergingsvoertuigen (video)

Chaos op de A1: man rent over de weg, auto ramt bergingsvoertuigen (video)

Zondag 27 augustus 2023 om 12:46

Chaos op de A1: man rent over de weg, auto ramt <em>bergingsvoertuigen</em> (video) Een 34-jarige man uit Nijmegen heeft zondagochtend voor chaos op de A1 bij Wilp gezorgd door op de snelweg te rennen. Hart van Nederland meldt dat deze 34-jarige man zonder shirt van links naar rechts over de snelweg rende, richting Amersfoort. Een auto met daarin een vrouw en kind knalde even later op een van de bergingsvoertuigen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: wielrenner overleden na ernstige botsing met landbouwvoertuig in Kortgene Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (29) zwaargewond na mogelijke steekpartij in Maastricht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij ernstig verkeersongeval in Heusden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 34-jarige man uit Nijmegen heeft zondagochtend voor chaos op de A1 bij Wilp gezorgd door op de snelweg te rennen. Hart van Nederland meldt dat deze 34-jarige man zonder shirt van links naar rechts over de snelweg rende, richting Amersfoort. Een auto met daarin een vrouw en kind knalde even later op een van de bergingsvoertuigen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's