Bekijk eerste beelden De Roelvinkjes: ‘Is dit een föhn met een happy end?’

Bekijk eerste beelden De Roelvinkjes: ‘Is dit een föhn met een happy end?’

Bekijk eerste beelden <em>De Roelvinkjes</em>: ‘Is dit een föhn met een happy end?’ Vanaf vandaag kun je bij Videoland kijken naar een nieuw seizoen van De Roelvinkjes. Je kunt wederom volgen wat Dries en zijn zoons Dave en Donny zoal meemaken in hun leven. “En daaraan zit een leuke reis gekoppeld, met wat meer diepgang”, aldus Dave. In eerste beelden is te zien dat Dave tegenwoordig een heel ander leven leidt. Het feestbeest is tegenwoordig helemaal zen. Ook in Oostenrijk in de bergen gaan de heren ‘dingen loslaten’. En Dries is ook weer op dreef. “Is dit een föhn met happy end?” Bekijk eerste beelden van De Roelvinkjes in de video hierboven. De Roelvinkjes is vanaf maandag 28 augustus te streamen bij Videoland. Donny Roelvink: 'Mij ga je niet meer op een feest zien, focus ligt op miljonair worden' (video) Bekijk deze video » Donny Roelvink openhartig over jeugd: 'Bij mijn ouders nooit echt liefde gevoeld' Bekijk deze video » Dries Roelvink dolblij met Johan Derksens kritiek op nieuwe single (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 28 augustus 2023 om 09:39

Vanaf vandaag kun je bij Videoland kijken naar een nieuw seizoen van De Roelvinkjes. Je kunt wederom volgen wat Dries en zijn zoons Dave en Donny zoal meemaken in hun leven. “En daaraan zit een leuke reis gekoppeld, met wat meer diepgang”, aldus Dave. In eerste beelden is te zien dat Dave tegenwoordig een heel ander leven leidt. Het feestbeest is tegenwoordig helemaal zen. Ook in Oostenrijk in de bergen gaan de heren ‘dingen loslaten’. En Dries is ook weer op dreef. “Is dit een föhn met happy end?”

Bekijk eerste beelden van De Roelvinkjes in de video hierboven. De Roelvinkjes is vanaf maandag 28 augustus te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's