Yordi gaat los met karaoke in nieuw seizoen Lang leve de liefde: ‘Tequila! Oh, dit is het?’

Yordi gaat los met karaoke in nieuw seizoen Lang leve de liefde: ‘Tequila! Oh, dit is het?’

Yordi gaat los met karaoke in nieuw seizoen <em>Lang leve de liefde</em>: ‘Tequila! Oh, dit is het?’ Vanaf vanavond kun je weer genieten van een nieuwe reeks van Lang leve de liefde. In Shownieuws wordt al hard gelachen om een heerlijk karaoke-moment, dat we de komende tijd gaan zien in het datingprogramma. Yordi gaat lekker los en staat klaar om een lied ten gehore te brengen, maar tot zijn teleurstelling bevat het nummer niet zo veel tekst. “Tequila! Oh, dit is het?”, aldus Yordi. “Ik denk: nou komt er een song!” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Lang leve de liefde is vanaf 28 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: 'Ik heet geen Carmen, en ook geen Carlijn!' Bekijk deze video » Eerste beelden van Date Smakelijk, nieuw datingprogramma van Georgina Verbaan en Patrick Martens Bekijk deze video » Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: niet iedereen kent uitdrukking 'een nummertje maken' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 28 augustus 2023 om 09:16

Vanaf vanavond kun je weer genieten van een nieuwe reeks van Lang leve de liefde. In Shownieuws wordt al hard gelachen om een heerlijk karaoke-moment, dat we de komende tijd gaan zien in het datingprogramma. Yordi gaat lekker los en staat klaar om een lied ten gehore te brengen, maar tot zijn teleurstelling bevat het nummer niet zo veel tekst. “Tequila! Oh, dit is het?”, aldus Yordi. “Ik denk: nou komt er een song!”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van Lang leve de liefde is vanaf 28 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's