Lang Leve de Liefde: 'Ik heet geen Carmen, en ook geen Carlijn!'

Lang Leve de Liefde: 'Ik heet geen Carmen, en ook geen Carlijn!'

Lang Leve de Liefde: 'Ik heet geen <em>Carmen</em>, en ook geen Carlijn!' Binnenkort is Lang Leve de Liefde weer terug met een nieuw seizoen maar tot die tijd kunnen we natuurlijk putten uit een zeer uitgebreid archief aan ongemakkelijke momenten. Hoe vaak komt het bijvoorbeeld niet voor dat de deelnemers aan het liefdesprogramma elkaars naam vergeten? Dat durven ze dan vaak niet meteen toe te geven wat het geheel nog pijnlijker maakt. Ook Yanick weet niet meer hoe zijn date heet: 'Is het Carmen, of Carlijn?' Allebei fout! Bekijk het ongemakkelijke moment tussen Yanick en Chantal(!) in Lang Leve de Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een van de opvallende laatste dates van het afgelopen seizoen, die tussen Stijn en Paula. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lang Leve de Liefde (@langlevedeliefdenl) Bekijk ook Frans Bauer KLAAR met 'zomerweer': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video) Bekijk deze video » André Hazes plaagt Monique: 'Als jij een rode zee hebt, dat doet iets met mij' (video) Bekijk deze video » Ingrid in B&B Vol Liefde: "Er is geen 'samen' met Walter, wil het hier bij laten" Bekijk deze video »
TV :
Maandag 7 augustus 2023 om 12:46

Binnenkort is Lang Leve de Liefde weer terug met een nieuw seizoen maar tot die tijd kunnen we natuurlijk putten uit een zeer uitgebreid archief aan ongemakkelijke momenten. Hoe vaak komt het bijvoorbeeld niet voor dat de deelnemers aan het liefdesprogramma elkaars naam vergeten? Dat durven ze dan vaak niet meteen toe te geven wat het geheel nog pijnlijker maakt. Ook Yanick weet niet meer hoe zijn date heet: 'Is het Carmen, of Carlijn?' Allebei fout!

Bekijk het ongemakkelijke moment tussen Yanick en Chantal(!) in Lang Leve de Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een van de opvallende laatste dates van het afgelopen seizoen, die tussen Stijn en Paula.

Actuele video's

Meer actuele video's