Yordi in Lang Leve de Liefde maakt Cora wakker voor het ontbijt: "HALLO!"

Yordi in Lang Leve de Liefde maakt Cora wakker voor het ontbijt: "HALLO!"

Yordi in <em>Lang Leve de Liefde</em> maakt Cora wakker voor het ontbijt: &quot;HALLO!&quot; In Lang Leve De Liefde maakt Yordi Cora wakker voor een lekker ontbijtje. Hij bonkt op de deur en schreeuwt, zachtzinnig gaat het niet. "HALLO!" roept de opgewekte Yordi tot drie keer toe. Tenslotte gaat hij toch maar Cora's kamer binnen die duidelijk meer tijd nodig heeft om te ontwaken. Dit in tegenstelling tot de wakkere Yordi. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cora over lengte Yordi in Lang Leve de Liefde: 'Niet zoals een normale jongen' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde is terug! Gaat Yordi "ervandoor" met Cora? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wijjo duikt letterlijk op Dick voor een zoen Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 29 augustus 2023 om 13:22

In Lang Leve De Liefde maakt Yordi Cora wakker voor een lekker ontbijtje. Hij bonkt op de deur en schreeuwt, zachtzinnig gaat het niet. "HALLO!" roept de opgewekte Yordi tot drie keer toe. Tenslotte gaat hij toch maar Cora's kamer binnen die duidelijk meer tijd nodig heeft om te ontwaken. Dit in tegenstelling tot de wakkere Yordi.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's