Lang Leve de Liefde: Wijjo duikt letterlijk op Dick voor een zoen

Lang Leve de Liefde: Wijjo duikt letterlijk op Dick voor een zoen

Dinsdag 29 augustus 2023 om 12:22

Na het bijna sabbelen aan zijn duim vindt Wijjo het duidelijk tijd voor een nieuwe stap: in de hottub springt ze zo ongeveer op haar date Dick af om hem te kunnen zoenen. Maar wat vindt hij daarvan?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: <em>Wijjo</em> duikt letterlijk op Dick voor een zoen Na het bijna sabbelen aan zijn duim vindt Wijjo het duidelijk tijd voor een nieuwe stap: in de hottub springt ze zo ongeveer op haar date Dick af om hem te kunnen zoenen. Maar wat vindt hij daarvan? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug! Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: moet de opgezette Bommel als pronkstuk in Code Rosé staan? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Wil Wijjo nou aan zijn duim zuigen!?' Bekijk deze video » 'Mark Gillis werd getaserd, geschopt en zijn keel is dichtgeknepen tijdens overval' (video) Bekijk deze video »
TV :

Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug!

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's