Patty Brard heeft volop juice over deelnemers na reünie B&B Vol Liefde (Shownieuws)

Patty Brard heeft volop juice over deelnemers na reünie B&B Vol Liefde (Shownieuws)

Dinsdag 29 augustus 2023 om 16:35

In Shownieuws zijn ze nog niet uitgepraat over het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde dat zondag een zeer succesvolle reeks afsloot met een reünie. Bijna alle deelnemers aan de zoektocht naar ware liefde waren aanwezig.

Juice
Patty Brard heeft de nodige 'juice' te melden. Niet alleen Tantra-Walter en zijn vriendin Annemiek komen aan bod. Zij heeft ook een nieuwtje over de spraakmakende Thalia, die door Leendert ook in tweede instantie weg gestuurd werd.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Patty Brard</em> heeft volop juice over deelnemers na reünie <em>B&amp;B Vol Liefde</em> (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws zijn ze nog niet uitgepraat over het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde dat zondag een zeer succesvolle reeks afsloot met een reünie. Bijna alle deelnemers aan de zoektocht naar ware liefde waren aanwezig. JuicePatty Brard heeft de nodige 'juice' te melden. Niet alleen Tantra-Walter en zijn vriendin Annemiek komen aan bod. Zij heeft ook een nieuwtje over de spraakmakende Thalia, die door Leendert ook in tweede instantie weg gestuurd werd. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schattig: dochter Estavana Polman doet work-out met gewichten (video) Bekijk deze video » 'Mark Gillis werd getaserd, geschopt en zijn keel is dichtgeknepen tijdens overval' (video) Bekijk deze video » Iris zou nooit weer meedoen aan Expeditie Robinson (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's