Ophef over Bridget Maasland op cover 100%NL Magazine: 'Borstimplantaten verwijderd'

Ophef over Bridget Maasland op cover 100%NL Magazine: 'Borstimplantaten verwijderd'

Woensdag 30 augustus 2023 om 17:21

Op een feestelijke bijeenkomst in Volendam vierde 100%NL Magazine op dinsdag 29 augustus het bereiken van haar 100ste editie. Bridget Maasland en Vivienne van den Assem onthulden trots de bijzondere jubileumcover. Hoofdredactrice Lisette Sier overhandigde de allereerste exemplaren aan Bridget Maasland, Jan Dulles, Tanja Jess en Kirsten Schilder.

Tekst gaat verder onder de video.

Ophef over <em>Bridget Maasland</em> op cover <em>100%NL Magazine</em>: 'Borstimplantaten verwijderd' Op een feestelijke bijeenkomst in Volendam vierde 100%NL Magazine op dinsdag 29 augustus het bereiken van haar 100ste editie. Bridget Maasland en Vivienne van den Assem onthulden trots de bijzondere jubileumcover. Hoofdredactrice Lisette Sier overhandigde de allereerste exemplaren aan Bridget Maasland, Jan Dulles, Tanja Jess en Kirsten Schilder. Tekst gaat verder onder de video. Gedateerde fotoHet is alweer de vijfde keer dat Bridget Maasland verschijnt op de cover van het 100%NL Magazine. Volgens Bart Ettekoven moet er echter ook nog een zesde keer komen. In Shownieuws vertelt Ettekoven dat Bridget na de fotoshoot haar borstimplantaten heeft laten verwijderen, waardoor de foto als gedateerd beschouwd kan worden. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Waylon na vreemdgaan: 'Ben domme lul geweest en we zijn in therapie gegaan' (Shownieuws) Bekijk deze video » André Hazes wordt keihard uitgelachen in Shownieuws Bekijk deze video »
Amusement :

Gedateerde foto
Het is alweer de vijfde keer dat Bridget Maasland verschijnt op de cover van het 100%NL Magazine. Volgens Bart Ettekoven moet er echter ook nog een zesde keer komen. In Shownieuws vertelt Ettekoven dat Bridget na de fotoshoot haar borstimplantaten heeft laten verwijderen, waardoor de foto als gedateerd beschouwd kan worden.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's