André Hazes wordt keihard uitgelachen in Shownieuws

André Hazes wordt keihard uitgelachen in Shownieuws

Woensdag 30 augustus 2023 om 10:14

André Hazes ziet het eigenlijk wel zitten om nog een keer vader te worden, zo zegt de geplaagde zanger in 100% NL Magazine. Evert Santegoeds vertelt: 'Dat heeft er alles mee te maken dat hij van kleine Dré toch wel heel veel jaren heeft gemist en hij zegt dat dat komt door werk..'

'Andere dingen'
Op dat moment kan Bart Ettekoven zijn lach niet meer inhouden want eerlijk is eerlijk: André was vaak met hele andere dingen dan zijn werk bezig de afgelopen jaren. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder:

André Hazes wordt keihard uitgelachen in <em>Shownieuws</em> André Hazes ziet het eigenlijk wel zitten om nog een keer vader te worden, zo zegt de geplaagde zanger in 100% NL Magazine. Evert Santegoeds vertelt: 'Dat heeft er alles mee te maken dat hij van kleine Dré toch wel heel veel jaren heeft gemist en hij zegt dat dat komt door werk..' 'Andere dingen'Op dat moment kan Bart Ettekoven zijn lach niet meer inhouden want eerlijk is eerlijk: André was vaak met hele andere dingen dan zijn werk bezig de afgelopen jaren. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder: Bekijk ook Bijna omvergelopen Frans Bauer: 'Kon me nog maar net redden' (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Typetjes' Frans Timmermans en Caroline van der Plas in nieuwe programma Paul de Leeuw: Hotel Hollandia Bekijk deze video » Zeer bekend Nederlands showbizkoppel uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's