Ruben Nicolai onthult karakter voor nieuw seizoen The Masked Singer: 'De Tuinkabouter'

Ruben Nicolai onthult karakter voor nieuw seizoen The Masked Singer: 'De Tuinkabouter'

Woensdag 30 augustus 2023 om 20:59

Als je momenteel op het Hilversumse Mediapark mensen ziet rondlopen in mysterieuze regenjassen, die voorbijgangers aanspreken, dan zijn het mogelijk BN'ers die nog een laatste poging doen om stemmen te verzamelen voor de Gouden Televizier-Ring. De stemperiode is nog in volle gang, maar RTL Boulevard heeft alvast de voorlopige tussenstanden onthuld, en ze komen met een nieuwtje!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ruben Nicolai</em> onthult karakter voor nieuw seizoen <em>The Masked Singer</em>: 'De Tuinkabouter' Als je momenteel op het Hilversumse Mediapark mensen ziet rondlopen in mysterieuze regenjassen, die voorbijgangers aanspreken, dan zijn het mogelijk BN'ers die nog een laatste poging doen om stemmen te verzamelen voor de Gouden Televizier-Ring. De stemperiode is nog in volle gang, maar RTL Boulevard heeft alvast de voorlopige tussenstanden onthuld, en ze komen met een nieuwtje! Tekst gaat verder onder de video. The Masked SingerHet populaire televisieprogramma The Masked Singer is genomineerd en maakt dus kans op de felbegeerde Televizier-Ring. Ruben Nicolai presenteert het programma en laat weten dolblij te zijn met de nominatie. Daarnaast onthult Nicolai ook een van de nieuwe karakters: de tuinkabouter. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ruben Nicolai onthult karakter voor nieuw seizoen The Masked Singer: 'De Tuinkabouter'

The Masked Singer
Het populaire televisieprogramma The Masked Singer is genomineerd en maakt dus kans op de felbegeerde Televizier-Ring. Ruben Nicolai presenteert het programma en laat weten dolblij te zijn met de nominatie. Daarnaast onthult Nicolai ook een van de nieuwe karakters: de tuinkabouter.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's