René Froger over nieuw reisprogramma Happy Campers: 'Gaat van alles mis'

René Froger over nieuw reisprogramma Happy Campers: 'Gaat van alles mis'

Woensdag 30 augustus 2023 om 21:58

René en Natasja Froger zetten hun luxe opzij en trommelen de complete familie op voor een kampeeravontuur. En met de complete familie bedoelen we ook echt de hele familie. Met vijftien personen gaan ze onder toezicht van een cameraploeg op pad door Engeland voor hun nieuwe serie 'Happy Campers'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René Froger</em> over nieuw reisprogramma <em>Happy Campers</em>: 'Gaat van alles mis' René en Natasja Froger zetten hun luxe opzij en trommelen de complete familie op voor een kampeeravontuur. En met de complete familie bedoelen we ook echt de hele familie. Met vijftien personen gaan ze onder toezicht van een cameraploeg op pad door Engeland voor hun nieuwe serie 'Happy Campers'. Tekst gaat verder onder de video. Gebrek aan luxeEr is echter één probleem: René is geen natuurlijke kampeerder. Hij is behoorlijk gewend aan luxe, dus knus op een camping staan is niet echt zijn ideale scenario. Zonen Maxim en Danny Froger zijn ook van de partij, en zij hebben al verklapt dat vooral Danny onderweg te maken krijgt met de nodige uitdagingen. Volgens de Frogers staat ons een vrolijke chaos te wachten. 'Happy Campers' is vanaf woensdag 1 november te zien bij TLC. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
René Froger over nieuw reisprogramma Happy Campers: 'Gaat van alles mis'

Gebrek aan luxe
Er is echter één probleem: René is geen natuurlijke kampeerder. Hij is behoorlijk gewend aan luxe, dus knus op een camping staan is niet echt zijn ideale scenario. Zonen Maxim en Danny Froger zijn ook van de partij, en zij hebben al verklapt dat vooral Danny onderweg te maken krijgt met de nodige uitdagingen. Volgens de Frogers staat ons een vrolijke chaos te wachten.

'Happy Campers' is vanaf woensdag 1 november te zien bij TLC.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's