Natasja Froger deelt tragisch nieuws over hondje Saar: 'Oog eruit laten halen'

Natasja Froger deelt tragisch nieuws over hondje Saar: 'Oog eruit laten halen'

Zondag 16 juli 2023 om 18:55

Op Instagram deelt Natasja Froger een aangrijpend bericht. De presentatrice laat weten dat na meerdere complicaties haar trouwe viervoeter Saar een operatie heeft ondergaan, waarbij haar oogje is verwijderd door de dierenarts.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Natasja Froger</em> deelt tragisch nieuws over <em>hondje Saar</em>: 'Oog eruit laten halen' Op Instagram deelt Natasja Froger een aangrijpend bericht. De presentatrice laat weten dat na meerdere complicaties haar trouwe viervoeter Saar een operatie heeft ondergaan, waarbij haar oogje is verwijderd door de dierenarts. Tekst gaat verder onder de video. Hondje SaarIn een video legt Natasja uit: 'Saar is aan haar oog geopereerd. Ze was aan één oog blind. Ik heb heel lang geprobeerd vijf keer per dag te druppelen, maar daar pestte ik haar echt mee. Dat vond ze een straf.' Vervolgens vertelt Natasja dat ze na overleg met de oogarts, dierenarts en 'haar steun en toeverlaat' van Stichting Hulphond, heeft besloten om het oogje van Saar te laten verwijderen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Natasja Froger twijfelt of haar nieuwe pup liever is dan haar man René in HLF8 Bekijk deze video »
Viral :

Hondje Saar
In een video legt Natasja uit: 'Saar is aan haar oog geopereerd. Ze was aan één oog blind. Ik heb heel lang geprobeerd vijf keer per dag te druppelen, maar daar pestte ik haar echt mee. Dat vond ze een straf.' Vervolgens vertelt Natasja dat ze na overleg met de oogarts, dierenarts en 'haar steun en toeverlaat' van Stichting Hulphond, heeft besloten om het oogje van Saar te laten verwijderen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's